Sense punteria


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport deixa escapar dos punts de la ZEM Jaume Tubau després d'empatar (0-0) contra el Cervelló. En un partit molt ensopit, els santcugatencs han estat els únics que han buscat la porteria contraria sense sort davant un rival que només ha fet un xut a porteria en tot el partit. Amb aquest empat els santcugatencs perden una oportunitat d'or de retallar distàncies amb el líder, el Junior.

El Sant Cugat Esport s'estavella contra el Cervelló, que ha fet una proposta clarament defensiva per treure un punt en la seva lluita per sortir dels llocs de descens. En el primer temps, els santcugatencs han arribat a la porteria dels visitants fins a cinc ocasions, però només amb una de clara per inaugurar el marcador en un remat de Joan Gómez al pal.

En el segon temps, els santcugatencs han avançat les línies i han buscat amb més intensitat la porteria contraria, sabent que l'empat no era bon resultat. Però un Cervelló amb molt poc futbol ha continuat amb la seva aposta defensiva, intentant crear perill en alguna contra. Els santcugatencs han millorat amb l'entrada de Raimon, que ha donat més profunditat per banda a l'atac vermell-i-negre. Ha estat però Rius qui ha tingut la millor ocasió en aquest segon temps pels santcugatencs amb una pilota al pal a la sortida d'un córner. Finalment, els visitants han aconseguit deixar la porteria a zero i tots dos equips s'han repartit els punts.

El defensa del Sant Cugat Esport Marc Burgos lamenta les ocasions errades.

Marc Burgos

Avui no ha pogut ser i hem de seguir treballant. Hem controlat el partit, però no hem tingut el gol de cara.




Amb aquest empat el Sant Cugat Esport es manté en cinquena posició del grup 3 de Primera Territorial i la propera setmana visiten un camp complicat com és el del San Mauro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.