Bon treball, tot i la mala sort en els darrers minuts

Imatge del partit

El Sant Cugat Esport empata (1-1) amb el Moja amb un gol dels visitants a falta de tres minuts pel temps reglamentari. Els santcugatencs han estat superiors i han portat la iniciativa del joc durant tot el matx. Malgrat això, només un xut llunyà de Roma ha fet pujar el primer gol en el marcador al minut 83, però al cap de sis minuts Chipi ha empatat en una de les poques ocasions dels del Baix Penedès.

Empat amb mal gust de boca. Durant els primers minuts, els vermell-i-negres han combinat amb encert i s'han fet amos de la pilota, buscant profunditat per les bandes. No obstant, les ocasions no arribaven i les oportunitats per marcar es reduïen a situacions aïllades, com un xut de falta de Burgos. El partit i la possessió de pilota s'han igualat, i a la segona part de nou una acció puntual donava al SantCu la millor ocasió fins llavors d'avançar-se, però Abdul no ha rematat amb encert. Ha estat en els deu darrers minuts quan han arribat els dos gols del partit. Al minut 81, Roma agafava una pilota morta i engaltava un fort xut que ha suposat l'únic gol local. No obstant, l'alegria ha durat poc pels vermell-i-negres, ja que només sis minuts més tard, al 87, Chipi ha disparat un xut sec des de la frontal de l'àrea que no ha pogut aturar Jota. El tècnic del SantCu, José Luis Duque, ha destacat l'actitud dels seus homes.

José Luis Duque

Als jugadors no se'ls ha de recriminar res, el que fa guanyar partits al final són detalls.

Tot i la decepció per l'empat, el SantCu segueix a la zona que el situa la temporada vinent a Segona Catalana amb 34 punts. La propera jornada els de Duque visiten el Cubelles.