La UESC demostra per fi el seu potencial

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) venç el Sant Nicolau (68-50), líder de la categoria fins aquesta jornada, i demostra ser una de les plantilles més completes de la categoria. Les santcugatenques han realitzat un bon partit, amb un joc regular durant els quaranta minuts i amb un alt grau d'intensitat i concentració. Aquesta victòria serveix a les de Leandro Nahmanovic per apropar-se a les posicions de dalt.

Gran victòria vermell-i-negra. Les santcugatenques han començat el partit amb una marxa més que les rivals, intenses en defensa i seleccionant millor les opcions de tir. La pressió defensiva a tota la pista i la força del joc interior, sobretot en el rebot ofensiu, ha donat a la UESC un marge que ha arribat als 16 punts. Una tímida reacció del Sant Nicolau ha fet reduir les distàncies fins els nou punts al descans, i a la represa les visitants han mantingut aquesta remuntada que ha estat sufocada per les santcugatenques en pocs minuts. De nou la bona feina defensiva de les vermell-i-negres ha servit per controlar el matx, i uns minuts finals de gran encert ofensiu ha fet que la diferència a l'acabar el partit fos de 18 punts. El tècnic de la UESC, Leandro Nahmanovic, ha destacat el valor d'aquest triomf.

Leandro Nahmanovic

Estem molt contents perquè l'equip ha estat molt bé. Hem de disfrutar i divertir-nos els 10 partits que ens queden.

Aquesta és la dotzena victòria de la UESC, que s'apropa a les posicions capdavanteres de la taula i segueix lluitant per no perdre definitivament el tren de l'ascens. La setmana que ve visiten la pista dEn bàsquetel Cervera, cuer.