El Club Muntanyenc Sant Cugat aconsegueix tres podis


  • Comparteix:

El júnior del CMSC ha estat primer

El júnior del CMSC ha estat primer

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) aconsegueix un primer lloc i dos tercers a la primera fase de la Copa d'Espanya d'estètica que ha tingut lloc aquest cap de setmana al Pav-3 de la rambla del Celler. Els conjunt júnior del CMSC s'ha endut la victòria, mentre que les sèniors i les infantils, que debutaven a la competició, han estat terceres. Mira aquest reportatge a Cugat tv

La jornada de diumenge no ha portat moltes sorpreses i la classificació final no s'ha mogut respecte a la jornada de dissabte. El conjunt júnior del CMSC ha tornat a fer la puntuació més alta i s'ha emportat el triomf final amb una puntuació de 25,717, per davant del San Anton de Múrcia i el Morvedre valencià.

També han aconseguit podi el conjunt sènior i l'infantil del Muntanyenc, acabant tots dos conjunts en tercera posició. Les noies del sènior han sumat un total de 25,667, quedant per darrere de l'Alcón Cusí DVillena i l'INEFC Barcelona que ha estat l'equip guanyador i el que més punts ha sumat entre les dues jornades arribant als 31,633.

Més sorprenent ha estat l'actuació del conjunt infantil del CMSC, que sent debutant a la competició ha finalitzat tercer per darrere del Baby Gir-ona's i el Morvedre valencià, que ha estat campió de la categoria infantil 10-12. El responsable de la secció de rítmica i estètica del CMSC, Toni Molina, es mostra molt satisfet pels resultats.

Toni Molina

Al final s'han complert les expectatives de la jornada de dissabte i hem aconseguit tres podis. Estem molt contents.


L'alcaldessa Mercè Conesa ha pogut veure com els tres conjunts representants del Muntanyenc aconseguien pujar al podi. Conesa ha destacat la importància per la ciutat en l'organització de competicions com aquesta.

Mercè Conesa

És important acollir aquesta competició. El CMSC està molt ben posicionat en aquest esport i és una gran oportunitat.






La segona fase de la Copa d'Espanya tindrà lloc al maig Poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.