L'efecte Claret no pot amb el Cerdanyola


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cau contra el Cerdanyola (72-79), resultat que representa la primera derrota de Pep Claret com a entrenador santcugatenc. Els visitants han agafat una distància de deu punts en el primer quart que la UESC ja no han pogut remuntar. Novament, la major experiència dels rivals ha estat determinant per poder emportar-se el partit.

Primera derrota de Pep Claret a la banqueta de la UESC. Un inici molt intens dels de Cerdanyola ha estat determinant, ja que han adquirit un avantatge de deu punts que ha estat una llosa massa pesada pels vermell-i-negres. Malgrat que en els següents compassos del partit el joc s'ha equilibrat, la rèmora era massa important i els locals han lluitat fins al final per igualar el resultat, tot i no poder aconseguir-ho. El joc interior visitant i l'efectivitat en moments claus des del tir exterior, juntament amb una bona defensa que els santcugatencs no han sabut atacar en diverses fases del partit, han estat les claus de la victòria del Cerdanyola. El tècnic de la UESC, Pep Claret, ha destacat la manca de rigor tàctic del seu conjunt.

Pep Claret

A nivell tàctic no hem estat disciplinats per atacar la defensa zonal, hem de treballar-ho i millorar-ho.


Aquesta derrota col·loca a la UESC amb un balanç d'11 victòries i 15 derrotes, però la situació del Cerdanyola a la taula la fa més dolorsa. Els cerdanyolencs empaten amb aquest resultat el balanç dels santcugatencs. Els vermell-i-negres perden així una oportunitat clau per apropar-se a la zona de salvació directa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.