El Joan Maragall representarà Catalunya a l'Estatal de 'Jugando al Atletismo'


  • Comparteix:

L'escola Joan Maragall ha estat la guanyadora en categoria masculina i femenina de la final de la setena edició del Campionat de Catalunya 'Jugando al Atletismo' disputat diumenge al matí al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Una quarantena de nens de tres escoles han lluitat per representar Catalunya a l'estatal del mes de maig.

Un total de vuit equips, quatre masculins i quatre femenins, de les escoles Joan Maragall, Pins del Vallès i Sant Pere i Sant Pau de Tarragona han participat de la final catalana 'Jugando al Atletismo'. Han realitzat un total de set proves com els 10x10, el llençament de pilota medicinal i de jabalot, doble salt de llargada, salt lateral i relleus llisos i amb tanques. El Joan Maragall s'ha imposat en les dues categories i representarà Catalunya en el Campionat estatal del mes vinent. El president del Club Muntanyenc, Francesc Cruces, es mostra 'orgullós' del paper del Joan Maragall.

Francesc Cruces

Per nosaltres és un orgull que l'escola Maragall estigui a la fase final. És un històric en aquests campionats.




Un any més, i ja van sis edicions consecutives, una escola santcugatenca ha estat guanyadora en categoria masculina o femenina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.