Sant Cugat ha estat la capital mundial del ball esportiu


  • Comparteix:

Imatge de l'Open Nacional

Imatge de l'Open Nacional

El World Dance Sport i l'Open Nacional de balls esportius, que des del passat dijous han fet vibrar la nostra ciutat, ha finalitzat aquest dilluns amb el tancament de les diferents competicions. Les proves, que s'han disputat en els pav-2 i 3 de la rambla del Celler han reunit a uns 1.500 ballarins vinguts de tot el món que han fet gaudir el públic amb les diferents modalitat de ball esportiu, el hip hop i el ball esportiu en cadira de rodes. Mira aquest reportatge a Cugat tv

La coincidència de la competició amb les vacances de Setmana Santa no ha fet que en cap moment la assistència de públic hagi estat baixa. Tot al contrari, els pav-2 i 3 han estat plens fins a la bandera en cadascuna de les competicions, destacant per sobre de tot la de hip hop dissabte a la nit.

En quant a la participació dels representants santcugatencs, alguns membres del Club de Ball Esportiu de Sant Cugat han tingut una actuació destacada, com és el cas de Manuel Ramírez i Júlia López, que en la competició internacional d'Open Senior II Latin han finalitzat en primera posició.

El director de l'Escola de Ball Esportiu de Sant Cugat, Jesús Curto, valora la feina feta en la organització d'aquestes competicions.

Jesús Curto

La valoració és molt positiva en totes les proves. La participació ens ha sorprès molt a la prova de hip hop.




Així s'ha tancat el World Dance Sport, l'Open Nacional i la Lliga Catalana de ball esportiu que des de dijous han donat ritme a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.