El Junior és nou equip de Primera Catalana


  • Comparteix:

El Junior es proclama matemàticament campió de lliga en guanyar el Sitges (1-2), quan falten cinc jornades per disputar-se. Els blau-i-negres ascendeixen dues categories de cop i l'any vinent militaran a Primera Catalana.

A la primera oportunitat que ha tingut el Junior de sentenciar la lliga ho ha fet. Els santcugatencs han posat el colofó a una temporada perfecta guanyant al camp del Sitges (1-2). En un partit igualat, intens i amb un ritme entretallat, el guanyador ha estat l'equip més llest. Un servei de falta ràpid del Junior, que ha agafat l'equip rival descol·locat, ha permès a Sors fer el gol de la victòria. A la primera part, Dani Espada havia obert el marcador i José Luis havia empatat poc després pels locals. Amb el xiulet final ha arribat l'alegria, el títol de lliga i l'ascens matemàtic a la nova Primera Catalana. El tècnic, Francesc Puig, reconeix que són el millor equip.

Francesc Puig

Estem molt contents d'haver-ho aconseguit sense grans fitxatges, no tenim la millor plantilla però som el millor equip.




L'altra nota positiva del partit ha estat el retorn del davanter Manolo, que ha gaudit d'uns minuts després de molt temps lesionat. El club santcugatenc prepara un homenatge als guanyadors el diumenge vinent a les dotze del migdia coincidint amb el partit contra el Cervelló.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.