Els clubs de golf santcugatencs lamenten la pèrdua de Seve


  • Comparteix:

Severiano Ballesteros durant la inauguració del Golf Sant Joan

Severiano Ballesteros durant la inauguració del Golf Sant Joan

El Golf Sant Joan ha homenatjat la figura de Severiano Ballesteros, dissenyador del circuit del camp l'any 1994, després de la seva mort, que ha tingut lloc durant la matinada de divendres a dissabte. El club santcugatenc ha fet onejar les banderes a mig pal i el director, Albert Barneda, ha realitzat un discurs de reconeixement al golfista que ha finalitzat amb un càlid aplaudiment. Per la seva banda, el nou president del Club de Golf Sant Cugat, Enrique Hevia, destaca la tristesa per la pèrdua del millor jugador de golf del món.

La mort de Severiano Ballesteros ha commocionat el món de l'esport en general, i del golf concretament. L'home que va popularitzar el golf a Europa ha deixat petjada a la nostra ciutat tant a nivell esportiu, amb cops exquisits, com en forma d'instal·lacions, amb el disseny del circuit del Golf Sant Joan. El director del club santcugatenc, Albert Barneda, dóna el condol a la família i recorda orgullós la feina feta per Ballesteros.

Albert Barneda

Donem a la família una forta abraçada. Nosaltres hem fet un petit homenatge a la seva figura que per nosaltres és molt important.



A l'altre club de la ciutat, el Club de Golf Sant Cugat ha estat un dia d'alegries i tristeses. S'ha estrenat com a president de l'entitat Enrique Hevia, que explica els sentiments contraposats després del seu primer dia al càrrec.

Enrique Hevia

D'una banda alegria pel dia celebrat i per l'altra la tristesa per la pèrdua del millor jugador del món.





Severiano Ballesteros ha estat l'impulsor del golf espanyol i el primer esportista espanyol reconegut a nivell mundial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.