L'anàlisi de la jornada a l''Esport en Marxa tv'


  • Comparteix:

Mireia Puente presentant el programa

Mireia Puente presentant el programa

L''Esport en Marxa tv' d'aquesta setmana analitza la situació de tots els conjunts santcugatencs que han competit aquesta jornada. A hores d'ara pràcticament tots els equips locals estan acabant les seves lligues regulars, és per això que qualsevol resultat pot ser molt significatiu pels equips vermells-i-negres. L'emissió d'aquesta jornada destaca la victòria del conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) en l'últim partit de la lliga i l'empat del Junior masculí d'hoquei herba davant la Reial Societat. Mira el programa a Cugat tv

Els espectadors de l''Esport en marxa tv' podran veure les millors imatges de la victòria de la UESC masculina davant el Sant Jordi. Un resultat que no treu als de Pep Claret de la zona de promoció de permanència, però que ha significat que el conjunt rubinenc no pogués disputar la promoció d'ascens.

A més, l'emissió d'aquesta jornada també ofereix les imatges de la victòria del Junior de futbol, per 3 gols a 1 davant el Cervelló i l'empat del Junior masculí d'hoquei herba per 3 gols a 3 davant la Reial Societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.