Inauguració de luxe per a l''skatepark'


  • Comparteix:

Un centenar de patinadors participen en el primer campionat d''skate' celebrat al remodelat 'skatepark' de la ciutat. L'alt nivell mostrat i la bona acollida emplacen als organitzadors a repetir l'experiència amb l 'objectiu de consolidar la competició.

El campionat ha servit per inaugurar oficialment el nou 'skatepark' situat al parc de la Pollancreda. Per primera vegada, Sant Cugat ha acollit una competició d''skate' i prop d'un centenar de patinadors han mostrat les seves habilitats en les categories de carrer, amateur i professional, i de 'halp-pipe' o rampa. El guanyador en la modalitat professional ha estat Dani Delgado, que ha obtingut un premi en metàl·lic de 300 euros. El millor 'skater' santcugatenc ha estat Dani Jenks, de 15 anys, que ha acabat en tercer lloc. L'organitzador del campionat i 'skater' professional, Alejandro Martínez, augura un futur prometedor a la competició.

Alejandro Martínez

Estic convençut que arribarà molt lluny a nivell internacional.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha presenciat la competició i ha copsat les demandes i peticions dels patinadors. De fet, s'ha aprovat un pressupost per a un nou espai per a la pràctica de l''skate' als voltants del Casal Cultural de Mira-sol. En aquest sentit, Conesa ha remarcat la bona sintonia amb aquest col·lectiu.

Mercè Conesa

L'Ajuntament els ha ajudat amb l'organització, però estem molt contents perquè hem trobat un grup amb qui col·laborar satisfactòriament.





L'organització té la intenció de consolidar el campionat amb la realització de futures edicions i no descarta obrir-se pas amb d'altres activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.