L'anàlisi de la jornada a l''Esport en Marxa tv'


  • Comparteix:

Mireia Puente presentant el programa

Mireia Puente presentant el programa

L''Esport en Marxa tv' d'aquesta jornada destaca l'ascens a Primera Catalana del conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC). Les santcugatenques han vençut el Sant Jordi (54-46) i han assolit una fita històrica. A banda d'aquest partit, els espectadors podran veure les millors imatges de les victòries del conjunt masculí de la UESC i de l'Olímpyc Floresta, així com tot el que ha doant de sí el primer torneig d'skate disputat a Sant Cugat. Mira el programa a Cugat tv

L'emissió d'aquesta jornada també ofereix les imatges de l'11a edició del torneig Joan Petit-Nens amb càncer, un torneig que enguany ha tingut lloc a Sant Cugat i que ha aplegat més de 300 jugadors d'hoquei patins. A més com cada jornada, l''Esport en Marxa tv' analitza la situació a la classificació de tots els conjunts que han competit aquest cap de setmana.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.