Títol de lliga i ascens per al PHSC

El Patí Hoquei Sant Cugat s'ha proclamat campió de lliga i ha aconseguit l'ascens a Primera Nacional després de guanyar (2-0) el seu principal competidor pel títol, el Bigues i Riells. A dues jornades pel final del calendari, el Pav-2 de la rambla del Celler ha viscut una nit màgica en què els vermell-i-negres han posat punt a final a una temporada inoblidable.

Els santcugatencs han deixat sentenciat el campionat de lliga amb el seu triomf, convertint-se matemàticament en campions del grup B de Primera Catalana i certificant l'ascens a Primera Nacional. Des del primer minut, el Sant Cugat ha dominat el partit amb claredat i ha disposat de les ocasions de gol més clares, però no ha estat fins la segona part que han materialitzat els dos gols que valen el títol i el salt de categoria.

L'entrenador de l'equip, Jordi Raga, ha explicat el mèrit que té aquesta fita.

Jordi Raga

El títol ha estat molt difícil. Avui havíem de guanyar. Ja estem a dalt i som campions de lliga.

El capità, Borja Giménez, ha descrit l'ambient al vestidor santcugatenc després de la victòria.

Borja Giménez

Hi ha un ambient molt bo. Tots som de casa, de Sant Cugat. Hem crescut tots junts i poder pujar està molt bé.

El xiulet final ha desembocat en un esclat d'èxtasi col·lectiu dels jugadors vermell-i-negres, que han celebrat la seva gesta amb una afició que ha omplert a vessar el pavelló i que no ha deixat d'animar ni un minut.