Junior masculí: derrota i adéu a l'ascens


  • Comparteix:

El Junior masculí perd (2-3) contra el FC Barcelona i no aconsegueix l'ascens a Divisió d'Honor. Els santcugatencs havien de guanyar per dos gols o més i durant sis minuts, des del segon gol d'Ignasi Pijoan fins al primer gol del Barça, han estat virtualment a Divisió d'Honor. En els darrers minuts, amb un Junior llençat a l'atac els blaugranes han aprofitat els espais per endur-se el partit i certificar el seu ascens a la màxima categoria de l'hoquei herba estatal. El Junior continuarà un any més a la Divisió d'Honor B.

El matx ha començat amb un Junior molt fort i que ha fet de la pressió la seva millor arma. Els santcugatencs han posat setge a la porteria del Barça conscients que havien de marcar un gol ràpid per no perdre les opcions d'ascens. En el minut 16, Ignasi Pijoan ha aconseguit el primer gol pel Junior aprofitant una bola morta a l'àrea visitant. Amb aquest gol els blaugranes han estirat les linies i han tingut diverses ocasions per empatar que la defensa i el porter santcugatenc han aturat. Amb la victòria per la mínima 1 a 0, s'ha arribat al descans.

Conscients que el resultat no era suficient per aconseguir l'ascens, el Junior ha sortit en els segon temps pressionant molt a dalt i buscant la porteria contraria sense descans. I en minut 19, de nou Ignasi Pijoan ha aconseguit anotar per deliri de la grada del Junior que durant sis minuts s'ha vist com equip de Divisió d'Honor. Fins que en el minut 25, Fergus Dunn ha fet el primer pel Barça. Un gol que obligava al Junior a fer un altre per aconseguir l'ascens. Però els blaugranes han aprofitat els nervis locals per fer el segon mitjançant Swany Vinaya i posar un empat a dos que deixava l'ascens a dos gols pel Junior. Els santcugatencs s'han llençat a la desesperada en busca del miracle i jugant sense porter han encaixat el 2 a 3 en un contraatac culminant pel pitxitxi de la categoria, el blaugrana Guido Barreiros.

Finalment, derrota del Junior que no aconsegueix l'ascens de categoria. L'entrenador del Junior, Fede González, creu que la temporada del seu equip ha estat molt bona tot i no pujar.

Fede González

Crec que és de matrícula d'honor. Amb una mitjana de 19 anys i sense cap fitxatge arribar fins aquí és un gran resultat.





FC Barcelona i Atlético San Sebastián són els dos conjunts que han ascendit a Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.