L'Olímpyc Floresta no finalitza el seu partit per agressió a l'àrbitre

Imatge del partit

El partit de l'Olímpyc Floresta se suspèn a falta de dos minuts per l'acabament del matx. L'agressió d'un jugador visitant a l'àrbitre ha estat la causa que no s'acabés el partit. En aquell moment, el conjunt florestà vencia per 6 gols a 2 al La Salle.

Partit dominat en tot moment pels florestans, que des del principi s'han avançat en el marcador i han demostrat la seva intenció de sumar els tres punts de la victòria. Els visitants, molt necessitats de punts per evitar el descens, no han sabut frenar un Olímpyc Floresta molt superior.
A la represa, amb el 3 a 1 a favor, el partit ha seguit amb la mateixa tònica. Els florestans, molt encertats en l'atac, han augmentat la diferència en el lluminós marcant tres gols més. Quan faltaven poc més de dos minuts pel final de l'enfrontament, un jugador visitant ha agredit a l'àrbitre, després de ser amonestat. Ha estat doncs, quan el col·legiat ha decidit suspendre l'enfrontament.
El capità de l'Olímpyc, Xaloc Rion, analitza el comportament del conjunt rival.

Xaloc Rion

És trist, no hauria de passar mai. Ells estan molt nerviosos perquè han perdut la categoria. No m'havia passat mai.

Ara, la Federació Catalana de Futbol haurà de decidir si li dóna els tres punts del triomf als florestans o si caldrà disputar els minuts que resten.
En cas que el partit es donés per finalitzat, l'Olímpyc sumaria els tres primers punts, dels quatre que necessita per assolir el títol de lliga i l'ascens a la Nacional A.