La 8a Marxa Cicloturista Transcollserola per Carretera aplega 200 ciclistes


  • Comparteix:

Imatge dels ciclistes passant per Mira-sol

Imatge dels ciclistes passant per Mira-sol

Més de 200 ciclistes participen a la 8a Marxa Cicloturista Transcollserola per Carretera organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat. La marxa, que ha tingut lloc aquest diumenge al matí, ha tingut com a principal novetat el punt de sortida i d'arribada, ubicat a la ZEM de la Guinardera. Els participants han pogut triar entre un recorregut de 144 quilòmetres i un altre de 94. Mira aquest reportatge a Cugat tv

La 8a edició de la cita ciclista ha començat a les vuit del matí des de la ZEM de la Guinardera. A partir d'aquest punt, els participants han anat camí de Rubí, Terrassa, Viladecavalls, Olesa, Castellbisbal, Molins de Rei i han tornat cap a Rubí per entrar a Sant Cugat pel districte de Mira-sol. Un cop passat aquest punt, els més de 200 ciclistes s'han dirigit cap al Tibidabo passant per Valldoreix, la Floresta i Vallvidrera.

Després de passar el punt més alt de la marxa, el del Tibidabo, els ciclistes han tornat a Sant Cugat per la Rabassada, els cinemes, la rotonda del Rotary fins arribar al Trade Center, on la 8a Marxa Cicloturista es bifurcava. I és que els participants han pogut triar entre dos recorreguts, el curt, de 94 quilòmetres i que a partir del Trade Center tornava a la ZEM de la Guinardera, per la Ronda Nord i el Tunel de Can Vellet, o el recorregut llarg de 144 quilòmetres. Un traçat que arribava fins Cerdanyola i tornava cap a Sant Cugat per tornar a passar pel Tibidabo i desfer el camí fins arribar a la línia de meta.

Els participants s'han mostrat satisfets amb l'organització i el recorregut.

Ciclistes

He disfrutat molt, tot i que ha estat dura. / Sobretot la senyalització m'ha sorprès, molt bé. / Bé, m'ha agradat, la llarga crec que no l'hauria aguantada.





De la seva banda, l'organització valora molt positivament el desenvolupament de la Marxa, tot i la davallada de participació.

Rafa Robledo

Hem arribat als 200 participants. Ha estat una marxa amb molt bon clima i molt pacífica. Estem contents, no hi ha hagut cap accident.



La 8a Marxa Cicloturista Transcollserola per Carretera no ha estat una cursa competitiva, però sí que ha volgut premiar als ciclistes més grans, Daniel López i Maria Lourdes; els més joves, Óscar Ontañón i Ángela Díaz-Maroto; el club més nombrós, que ha estat el Sant Andreu i el club que ha vingut de més lluny, que ha estat el Prat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.