Recta final de les obres de les pistes de la Guinardera


  • Comparteix:

Està previst que el CMSC comenci la temporada al nou equipament

Està previst que el CMSC comenci la temporada al nou equipament

Les obres de les pistes d'atletisme de la Guinardera estan a punt de finalitzar. A hores d'ara, quan falta un mes perquè finalitzi el termini d'obres previst, el coordinador tècnic de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), Manel González, creu que les obres estaran finalitzades abans del 15 de setembre, quan el club comença la temporada.

En l'última visita d'obres, que van fer conjuntament l'Ajuntament amb la secció d'atletisme del CMSC el juliol passat, el consistori ja va mostrar a l'entitat santcugatenca que les obres anaven sobre el previst i que no tindrien cap problema per començar la nova temporada a la Guinardera.

A hores d'ara, la nova instal·lació ja llueix els carrers i pràcticament està finalitzada, ja que només falta enllestir els últims detalls. Tot i que encara no hi ha data per a la inauguració, tot indica que el CMSC podrà començar la temporada a la nova ZEM de la Guinardera. En cas contrari l'Ajuntament hauria de proporcionar al CMSC una instal·lació per entrenar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.