Sant Cugat, seu del primer open estatal de boccia a Catalunya


  • Comparteix:

Els organitzadors i participants, a la roda de premsa

Els organitzadors i participants, a la roda de premsa

L'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI), amb la col·laboració de l'Ajuntament, convoca aquest dissabte el 1r Open de Boccia Ciutat de Sant Cugat amb l'objectiu donar a conèixer aquest esport a la ciutat i valorar l'esforç que fan aquests esportistes.

Un total de 30 participants dels conjunts de l'Hercesa de Guadalajara, l'Infanta Elena de Madrid, el Fekoor, l'Adembi de Biscaia, el Club Boccia 360 de Girona, dos clubs independents de Barcelona i ASDI disputaran del 1r obert estatal que es disputa a Catalunya.

El Pav-3 de la rambla del Celler acollirà la competició que s'iniciarà a les deu del matí amb la presentació dels equips i a partir de dos quarts d'onze començarà el campionat fins dos quarts de dues de la tarda. Després hi haurà una paella gegant al Parc Ramon Barnils fins a les tres de la tarda quan els participants tornin a la competició fins a les sis de la tarda.

Finalment es tancarà l'open amb l'entrega de premis. La competició es dividirà en cinc categories segons les afectacions dels participants. La responsable de la secció esportiva d'ASDI, Liliana Pucci, destaca que aquesta competició és l'inici del projecte final que consisteix en organitzar una prova internacional.

Liliana Pucci

El repte és important, però esperem arribar més lluny. L'objectiu és acollir una prova internacional.



El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha destacat el rerefons social de la competició i el treball d'ASDI en l'organització de la prova.

Xavier Tizón

Estem molt contents per la feina que fa ASDI i pel rerefons social de la prova.








A l'acte de presentació també han assistit la presidenta d'ASDI, Mercè Martínez, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, i el jugador d'ASDI Àlex Trullàs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.