La Unió Ciclista se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible


  • Comparteix:

Nens i adults poden participar a la iniciativa

Nens i adults poden participar a la iniciativa

La Unió Ciclista Sant Cugat, en col·laboració amb l'Ajuntament, organitza una pedalada en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura aquest diumenge al matí. L'entitat també participa de la fira de vehicles elèctrics amb un circuit de bicicletes.

La pedalada contra el canvi climàtic és una de les diverses activitats que es duran a terme durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que comença dijous. La Unió Ciclista Sant Cugat és l'encarregada d'organitzar-la, en col·laboració amb l'Ajuntament. Constarà d'un recorregut per a infants i un altre, més llarg, per a adults. L'entitat també participarà en la mostra de vehicles elèctrics. El consistori habilitarà un circuit des de la rambla del Celler fins a la plaça del Rei, perquè aquells que ho desitgin puguin pujar la costa amb una bicicleta elèctrica i comprovar-ne el funcionament. El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, creu que aquestes iniciatives són de gran utilitat per als ciutadans.

Rafa Robledo

Serà un bon servei i una bona informació de cara a un vehicle que té molta projecció de futur.





La pedalada prendrà la sortida diumenge a les onze del matí des de la plaça de la Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.