Álvarez i Bahom, campions de la Mitja Marató de Sant Cugat


  • Comparteix:

Juan Manuel Álvarez, guanyador de la Mitja Marató

Juan Manuel Álvarez, guanyador de la Mitja Marató

Juan Manuel Álvarez, de Runner's World Barcelona, ha estat el guanyador de la Mitja Marató Sant Cugat amb un temps d'una hora, 11 minuts i 55 segons. En categoria femenina, Hasna Bahom ha vençut per segon any consecutiu amb una hora, 23 minuts i nou segons. La participació ha superat els 1.300 atletes. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Juan Manuel Álvarez s'ha imposat a la Mitja Marató amb molta autoritat, després de marcar un gran ritme des de l'inici. Álvarez ha tingut molt bones sensacions durant la cursa.

Juan Manuel Álvarez

En el quilòmetre 16 m'he vist guanyador. M'he trobat molt bé.


Hasna Bahom ha tornat a repetir triomf i suma la seva segona victòria consecutiva a la Mitja Marató. Bahom ha destacat que la calor ha estat un handicap molt gran per als atletes.

Hasna Bahom

La gran diferència amb l'any passat és que feia molta calor.



El primer corredor local ha estat Miquel Àngel López, amb una hora, 18 minuts i 32 segons. En categoria femenina, Olga Álvarez ha guanyat amb un temps d'una hora, 34 minuts i sis segons. La Mitja Marató de Sant Cugat està organitzada conjuntament per l'Ajuntament, el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i el Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC).

L'alcaldessa, Mercè Conesa, destaca que la cursa és tot un referent a la nostra ciutat.

Mercè Conesa

La Mitja Marató és una cursa molt emocionant i consolidada.





La prova és puntuable per a la 6a Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona. Les millors imatges es podran veure al programa 'Grans esdeveniments' de Cugat tv.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.