El Junior masculí obre la lliga amb una victòria

El Junior masculí guanya (2-0) el Caja Cantabria Sardinero en el debut a la Divisió d'Honor B. Tot i la victòria, els santcugatencs han acusat la falta de ritme de competició i les nombroses cares noves per acabar imposant-se amb gols de Xavi Queralt i Marc Forner.

El conjunt santcugatenc ha sumat els dos primers punts de la lliga després de superar el Caja Cantabria Sardinero en un partit molt travat on els blau-i-negres han hagut de treballar molt per superar els rivals. Tot i el gol de Xavi Queralt pel Junior en el minut cinc, el matx no ha tingut un clar dominador en cap moment. Els santcugatencs han combinat bé en el mig camp, buscant el moviment ràpid de la bola. Un dels nous fitxatges, el migcentre Marcel Malgosa ha tingut una actuació destacada. Malgosa s'ha hagut de multiplicar per suplir la baixa d'última hora de Miki Pérez, un dels fixes en el mig camp del Junior.

En el segon temps, els càntabres han estirat línies i el porter del Junior Mauri Carrió ha tingut que intervenir en dues ocasions fent parades de molt mèrit. Els santcugatencs sí que han estat més encertats de cara a porteria i en el minut 24, Marc Forner ha fet el segon pel Junior. Un minut després, el mateix Forner podria haver ampliat l'avantatge, però ha fallat un penal. Finalment, el marcador no s'ha mogut més i s'ha tancat amb (2-0) pel Junior.

L'entrenador del Junior masculí, Fede González, creu que el seu equip ha jugat bé però té moltes coses a millorar.

Fede González

Poc a poc hem entrat en el partit i hem fet dos gols, però hem fallat un strock que no és habitual.

La propera jornada els santcugatencs juguen al camp del Caldaria Barrocas gallec.