El CVSC suma la segona victòria en dos partits


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat guanya el Covadonga asturià (3-1) en la tercera jornada de Superlliga 2. Les santcugatenques han començat malament el partit però poc a poc han pres les regnes del matx i han acabat dominant clarament en els dos darrers sets.

Els dos primers sets han estat molt igualats i només els petits detalls han decantat la balança per un i l'altre equip. Les asturianes s'han endut el primer set (23-25) i quan semblava que guanyarien el segon, les santcugatenques han reaccionat per endur-se finalment el set (25-23).

Una reacció que ha estat clau perque el Club Voleibol Sant Cugat hagi agafat el control del joc i s'hagi imposat clarament en els dos següents sets (25-16 i 25-19). Cal destacar la gran actuació de Mireia Orozco en atac.

La jugadora del Club Voleibol Sant Cugat, Bea Jiménez, creu que els ha costat una mica entrar en el partit.

Bea Jiménez

Elles han entrat amb moltes ganes i ens han sorprès al primer set. Poc a poc hem fet el nostre joc i hem donat la volta al partit.



Amb aquesta victòria les santcugatenques continuen a la part alta de la taula i la següent jornada visiten la pista de l'Extremadura Arroyo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.