El SantCu femení goleja Les Preses i s'apropa al lideratge de Preferent

El SantCu femení guanya Les Preses (5-0) i aconsegueix la tercera victòria consecutiva. Les vermell-i-negres han golejat a l'últim classificat de la lliga amb una segona part demolidora.

Tres punts més al sarró i una nova golejada. El SantCu femení aconsegueix la cinquena victòria de la temporada i continua amb la bona dinàmica de resultats. Les jugadores de Tono Cadevall s'han imposat a l'últim classificat de la Preferent femenina, Les Preses, (5-0).

Tot i ser les últimes classificades, les de la Garrotxa han ofert molta oposició en la primera part on les visitants s'han tancat molt bé en defensa. El Santcu ha triangulat amb paciència i en el minut 30, Lorena ha obert la llauna en un contraatac molt ben portat per les locals. Les vermell-i-negres dominaven, però no materialitzaven.

En la segona part, les santcugatenques han estat més encertades de cara a gol i han aconseguit quatre dianes que han sentenciat les visitants. Tres gols més de Lorena han donat cos a la golejada i Mayo ha fet el cinquè gol. L'entrenador vermell-i-negre, Tono Cadevall, valora positivament el moment de l'equip, però qualifica la posició a la taula com anecdòtic.

Tono Cadevall

Ara mateix no mirem la classificació. Si estiguessim per baix, si que li donariem importància

A l'espera dels resultats de la jornada, les jugadores de Tono Cadevall són terceres a un punt de l'Espanyol i el Santpedor que són les líders. La setmana que ve, el Santcu jugarà contra el Riudeperes, el catorzè classificat.