Un escalfament dirigit i servei de fisioteràpia, novetats de la 13a edició del Cros de Sant Cugat


  • Comparteix:

Presentació del cartell de  la 13a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat

Presentació del cartell de la 13a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat

Un escalfament dirigit per a tots els participants i un servei de fisioteràpia abans i després de la cursa són les novetats de la 13a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat, que organitza l'Ajuntament a través de l'OMET, i que s'ha presentat aquest dimecres. L'organització espera arribar als gairebé 3.600 atletes de l'anterior edició i mantenir d'aquesta manera el màxim històric de participants. Cugat.cat és mitjà col·laborador d'aquesta competició.

L'organització del Cros Ciutat de Sant Cugat té dos reptes per aquesta 13a edició: mantenir el nivell organitzatiu apostant pel mateix circuit i mantenir la xifra històrica dels 3.600 participants de la darrera edició. El consistori, a través de l'OMET, ha volgut millorar alguns serveis als participants. Un escalfament dirigit per als participants i un servei de fisioteràpia abans i després de la cursa són dues novetats que es podran veure en aquesta 13a edició del cros. Les categories aniran des de la popular fins a la prebenjamí, tant masculina com femenina. Els tres primers classificats d'infantil, cadet i juvenil disputaran la Final Nacional.

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, defineix el cros com una cursa consolidada i referent a la nostra ciutat.

Xavier Tizón

El cros està molt consolidat a la nostra ciutat i esperem incrementar la participació.





De la seva banda, el director de l'OMET, Xavier Requeno, creu que el llistó assolit a la darrera edició és un sostre difícil de superar. Requeno destaca que aquesta nova edició del cros és un repte per a tots.

Xavier Requeno

Volem oferir una bona qualitat organitzativa que repercuteix en una gran participació.





Capio Hospital General de Catalunya (HGC) i Junior són els patrocinadors de la cursa, que té un pressupost de 13.500 euros. Cugat.cat és mitjà col·laborador d'aquesta competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.