(Prèvia) El Cros Ciutat de Sant Cugat arriba a la seva 13a edició amb més de 4.300 inscrits


  • Comparteix:

Imatge de la 12a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat

Imatge de la 12a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat

El Cros Ciutat de Sant Cugat, que organitza l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), arriba aquest diumenge a la seva 13a edició amb més de 4.300 atletes inscrits. La prova dóna el tret de sortida a les nou del matí des del parc de la Pollancreda. Un escalfament dirigit a tots els participants i un servei de fisioteràpia abans i després de la cursa són les principals novetats d'aquesta convocatòria. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Arriba el Cros Ciutat de Sant Cugat amb més participació que mai. Més de 4.300 nens i nenes participaran a la 13a edició d'aquesta prova. La competició estarà dividida en categories, des de prebenjamí fins a popular. A més, els tres primers classificats en les categories infantil, cadet i juvenil disputaran la final nacional. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, explica quins són els objectius per aquesta edició.

Xavier Tizón

El repte és que quan acabi el Cros, la gent surti satisfeta.



De la seva banda, el director de l'OMET, Xavier Requeno, creu que aquesta edició suposa un repte.

Xavier Requeno

Volem oferir una bona qualitat organitzativa que repercuteix en una gran participació.



S'espera que durant el matí la cursa reuneixi unes 10.000 persones. Capio Hospital General de Catalunya (HGC), Junior, Mc Donald's i Mans de Sants són els patrocinadors de la 13a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat. A més, Cugat.cat és mitjà col·laborador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.