El Junior masculí goleja el San Vicente i convenç amb el seu joc

El Junior masculí guanya (9-1) el Club Atlético San Vicente a la sisena jornada de la Divisió d'Honor B i es manté a la segona posició. Els santcugatencs han jugat en tot moment amb molta intensitat, destacant en atac els quatre gols de Jordi Margarit i els tres de Marc Forner. Després d'aquesta jornada la competició s'atura fins el febrer per la disputa de les competicions d'hoquei sala.

Els santcugatencs han sentenciat el matx en el minut 3 de partit quan Jordi Margarit ha fet el segon gol, després d'haver obert el marcador un minut abans. Dos gols que han demostrat la superioritat local i que s'han traduït en un domini aclaparador del joc per part dels santcugatencs. En el primer temps, quatre gols més de Marc i Oriol Forner, Marcel Malgosa i de nou Jordi Margarit han deixat el marcador al descans en 6 a 0 pel Junior.

El segon temps ha començat com el primer, amb dos gols ràpids de Margarit i Marc Forner. Tot i l'avantatge en el marcador, els blau-i-negres no han baixat la intensitat del seu joc i han tingut nombroses ocasions d'ampliar el resultat. Els visitants han aconseguit el gol de l'honor en el minut 13 amb un contratac culminat per Matias Puche i en el 26, Marc Forner ha tancat el marcador amb el novè gol pel Junior.

L'entrenador del Junior, Fede González, destaca la importància de la victòria de cara a l'objetiu final de l'ascens.

Fede González

Esperàvem un partit asequible però s'ha d'estar concentrat per guanyar així. La competició s'atura però l'equip continua creixent per l'objectiu de l'ascens.

El proper partit de la competició de Divisió d'Honor B no serà fins la segona setmana de febrer.