La Nit de l'Esport segueix cohesionant l'esport santcugatenc


  • Comparteix:

Foto de família de la 15a edició dels Premis Esport en Marxa

Foto de família de la 15a edició dels Premis Esport en Marxa

La 6a Nit de l'Esport, organitzada per Cugat.cat, ha servit per atorgar els Premis Esport en Marxa 2011 en el marc d'una celebració que, de nou, ha aplegat l'esport santcugatenc. La trobada anual de l'esport local, celebrada aquest divendres al Bocca Restaurant & Club, ha comptat amb la presència de prop de 200 assistents. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que aquests premis valoren l'esforç de l'esport santcugatenc. Autocugat, Diari de Sant Cugat i Bocca han patrocinat l'acte.

Mira la primera part dels Premis Esport en Marxa
Mira la segona part dels Premis Esport en Marxa

Un any més, la Nit de l'Esport de Sant Cugat ha servit per reconèixer la tasca i els èxits de l'esport santcugatenc i ha aplegat representants dels diferents clubs, esportistes, entitats i personalitats polítiques de la ciutat. Un total de nou guardons s'han repartit en diferents categories d'entre els que destaquen: el de millor esportista per a l'atleta Dídac Salas, el de millor projecció exterior per a la nedadora Èrika Villaècija o el de tota una trajectòria per a Marta Batllori.
L'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha presidit l'acte, s'ha mostrat molt satisfeta amb aquests premis i ha destacat la figura de Marta Batllori que ha rebut el guardó a tota una trajectòria.

Mercè Conesa

M'ha fet molta il·lusió assistir per primer cop als Premis Esport en Marxa. M'agradaria destacar el guardó que ha guanyat Marta Batllori.



El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha destacat que el repte del mitjà de comunicació és estar a l'alçada del gran nivell esportiu que té Sant Cugat.

Miquel Herrada

Sant Cugat té la sort de ser molt transversal en l'àmbit esportiu. El repte de Cugat.cat és estar a l'alçada de l'esport santcugatenc i ho aconseguim dia a dia.




Diari de Sant Cugat, Autocugat i Bocca han patrocinat l'acte i han valorat d'aquesta manera la 15a edició dels Premis Esport en Marxa. Escoltem Àlex López, subdirector del 'Diari de Sant Cugat, el gerent de Bocca, Nino Muñoz, i el gerent d'Autocugat, Josep Maria Negre.

Patrocinadors

M'agradaria felicitar el món esportiu de Sant Cugat / Crec que hem aconseguit canviar el model de la Nit de l'Esport / Avui s'ha demostrat que l'esport funciona a Sant Cugat.





Un dia especial per a l'esport santcugatenc que veu reconegut el seu esforç a través d'aquests guardons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.