Les inscripcions per a les escoles esportives de Nadal s'obren dilluns de la setmana vinent


  • Comparteix:

Imatge de la darrera edició de les escoles esportives de Nadal

Imatge de la darrera edició de les escoles esportives de Nadal

Les inscripcions per a les escoles esportives de Nadal s'obriran dilluns de la setmana vinent amb 300 places ofertades. Les activitats estan adreçades a nens i nenes des dels tres fins als 12 anys. Les escoles esportives tindran dos torns, la darrera setmana de desembre i la primera de gener. Les inscripcions s'han de formalitzar a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), al Passatge Baró de Coubertin 5.

Exercicis adreçats al nivell motriu de cada edat com la natació, esports usuals com el bàsquet i l'handbol, jocs i tallers són algunes de les activitats que faran els nens i nenes a les escoles esportives de Nadal. Els participants, dels tres fins als 12 anys, poden escollir entre torn de matí, de nou a dos quarts de dues de la tarda amb un preu de 59'80 euros, matí més dinar, de nou a tres de la tarda amb un cost de 75'55 euros o tot el dia, de nou del matí a cinc de la tarda amb 93'90 euros.

La ZEM de la rambla del Celler acull l'11a edició de les escoles esportives de Nadal durant dos torns, la darrera setmana de desembre i la primera de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.