Una Sant Silvestre més planera preveu augmentar la participació


Temes relacionats

L'atleta Jaume Leiva impartirà un clínic de cara a la Sant Silvestre Barcelonesa ( 1/des/11)

El Capio Hospital General continua apostant fort per la Sant Silvestre (30/nov/11)

Obertes les inscripcions per a la Sant Silvestre Barcelonesa als centres homologats ( 3/nov/11)

La Sant Silvestre estrenarà nou recorregut (27/oct/11)


  • Comparteix:

La 13a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, organitzada pel Club Atlètic Barcelonès, amb 1.200 inscrits, dobla la inscripció de l'any passat per aquestes dates. Amb la voluntat d'augmentar la participació, l'organització ha dissenyat un circuit més planer pensant també en els corredors i les seves marques. La prova s'ha presentat aquest dijous a l'Ajuntament en un acte presidit pel regidor d'Esports, Xavier Tizón.

Les inscripcions, que a quinze dies de la cursa evolucionen a bon ritme, es mantindran obertes fins l'últim dimecres de desembre. La participació de 2010 va ser de poc més de 1.200 atletes, dada que fa pensar a l'organització que enguany se superarà la xifra final de participants. Amb aquesta voluntat, l'organització ha introduït canvis en el recorregut, eliminant el pas pel barri de Coll Favà i prolongant el pas per l'avinguda de les Corts Catalanes. L'organitzador de la cursa, Domingo López, destaca que el canvi del circuit afavorirà l'alta participació.

Domingo López

El canvi de circuit farà que s'inscriguin més atletes i això és positiu per a la cursa.


La nòmina d'atletes de nivell està garantida amb corredors com Mohamed Benhbarka, Jaume Leiva, Abderraman Ait o Teresa Pulido, que l'últim dia de l'any prendran la sortida des de la plaça de Victòria dels Àngels a partir de dos quarts de sis de la tarda. Com a novetat, enguany s'han organitzat entrenaments per aquest dissabte i l'últim abans de la cursa a càrrec del maratonià Jaume Leiva.

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha presidit l'acte de presentació que, a més de l'organitzador, Domingo López, ha reunit el vicepresident de la Federació Catalana d'Atletisme, Joan Villuendas, Raúl Muñiz, representant de Capio Hospital General de Catalunya (HGC), un dels principals patrocinadors de la cursa i l'atleta d'elit Abderraman Ait. Tizón ha destacat que la Sant Silvestre dóna prestigi a la ciutat i demostra que Sant Cugat és un referent en àmbit esportiu.

Xavier Tizón

La Sant Silvestre demostra que és un referent esportiu per a la nostra ciutat.





Per participar en la 13a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat cal inscriure's a través d'internet a Santsilvestre.com, presencialment a les botigues Running i a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). El preu de la inscripció és de 14 euros, dos més si no es disposa de xip. Els participants poden anar disfressats i optar a un premi a la millor proposta. L'entrega de guardons tindrà lloc el segon divendres de gener a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.