El Futbol Sala Sant Cugat perd el primer partit de la temporada

El Futbol Sala Sant Cugat ha caigut a la pista del Laguna Cambrils (3-2) i suma la primera derrota de la temporada que li fa perdre el lideratge. Els santcugatencs no s'han trobat còmodes a la pista i tot i tenir l'oportunitat de guanyar en el darrer minut, han vist com el Cambrils feia el 3 a 2 quan faltaven 30 segons pel final.

El matx ha estat igualat en tot moment i s'ha decidit en l'últim minut. Un doble penal a favor dels santcugatencs que no han sabut transformar ha donat lloc a un contraatac amb què el Cambrils ha fet el gol de la victòria.

En el primer temps però, el Futbol Sala Sant Cugat ha vist com expulsaven Cristian Gómez després de cometre un penal que el Cambrils ha transformat i que ha suposat el gol de l'empat (1-1) després que Adrià inaugurés el marcador. A la segona part, els locals s'han avançat i de nou Adrià ha anotat el 2-2 abans que el Cambrils fes el 3-2 final.

El porter del FSSC Jordi Palau analitza el partit.

Jordi Palau

No marxem contents pel resultat ni el joc, però hem competit i el rival és un dels que estarà a dalt.

Ara la competició s'atura fins el primer cap de setmana de gener. Els santcugatencs perden el lideratge del grup 2 de Tercera Divisió però es mantenen a la part alta de la taula.