Compte enrere per a la 13a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de la cursa de l'any anterior

Imatge de la cursa de l'any anterior

Tot a punt per la 13a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat que per segon any consecutiu es disputarà a la ciutat. Enguany, la prova compta amb 2.500 inscripcions, 400 més que l'edició anterior. La sortida, que tindrà lloc a dos quarts de sis de la tarda, es donarà a la plaça de Victòria dels Àngels.

Sant Cugat acull, per segon any consecutiu, una de les cites atlètiques més importants de l'any, la Sant Silvestre Barcelonesa, que enguany ha estat reconeguda per la Federació Espanyola d'Atletisme com la tercera millor prova en ruta d'Espanya. Aquesta edició presenta algunes diferències respecte de l'any passat.

Per tal que els participants puguin fer millors marques, el circuit serà més planer i lleuger. No es correrà pel barri de Coll Favà i s'evitaran les fortes pujades com la de la comissaria dels Mossos d'Esquadra. En canvi, es prolongarà el pas per l'avinguda de les Corts Catalanes i hi haurà una major presència pel centre de la ciutat passant per l'eix comercial. La prova, de 10 quilòmetres, arrencarà a dos quarts de sis de la tarda des de la plaça de Victòria dels Àngels i l'alcaldessa, Mercé Conesa, serà qui donarà el tret de sortida.

És per això, que l'organitzador de la prova, Domingo López, creu que aquest fet beneficiarà els participants.

Domingo López

Hem variat el recorregut, és més planer. Hem eliminat les pujades i el corredor s'ha volcat perquè és més planer.



A més, la cursa comptarà amb professionals com Mohamed Benhbarka, Jaume Leiva, Abderraman Ait, Teresa Pulido o la guanyadora de l'any passat, Txell Calduch. Una prova que pel regidor d'Esports, Xavier Tizón, dóna prestigi a Sant Cugat i és un referent en l'àmbit esportiu.

Xavier Tizón

És un valor a l'alça que fa que la marca Sant Cugat segueixi estan present per a moltíssimes organitzacions.




Com a novetat, enguany tots els participants rebran obsequis dels patrocinadors. A part dels trofeus per als guanyadors, es premiaran les millors marques i la millor disfressa, i a més s'obsequiarà amb rellotges de la cursa i calçat esportiu. La resta de corredors rebran equipament esportiu, menjar i begudes energètiques. L'entrega de premis es farà el segon divendres de gener a l'Ajuntament.

Pel que fa al trànsit, es veurà afectat durant la cursa. Els carrers per on passa la cursa s'aniran tallant i reobrint en funció del pas dels corredors. I en la mesura del possible es donarà pas alternatiu als vehicles perquè puguin creuar. Pel que fa a les línies d'autobús urbà i interurbà es mantindrà el servei tot i que, entre dos quarts de sis i dos quarts de vuit del vespre, es veurà afectat pel desenvolupament de la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.