El Sant Cugat Esport guanya el San Mauro després d'un bon primer temps


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport venç (4-2) el San Mauro en partit corresponent al grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs han sentenciat el partit en el primer temps i amb el marcador a favor (4-0) s'han relaxat en el segon, fet que han aprofitat els visitants per retallar distàncies.

El matx ha tingut una part per cada equip, però els quatre gols aconseguits en el primer temps pels vermell-i-negres han posat les coses molt difícils pels visitants. Malgrat les baixes de fins a cinc titulars, els santcugatencs han sabut portar el domini del partit en els primers minuts, i en el cinc s'han avançat amb un xut de fora de l'àrea de Bonamich. Un gol que ha donat serenitat als locals que han portat perill amb l'arribada dels homes de la segona línia formada per Joan, Bonamich i Rebollo. En el 18, Carlos ha aprofitat una pilota morta a l'àrea després d'una arribada de Rebollo per fer el segon. Deu minuts més tard, un xut aparentment sense perill d'Abdul no l'ha pogut blocar el porter del San Mauro, Casanovas, i ha estat el tercer pel Sant Cugat Esport que deixava el partit pràcticament sentenciat en el minut 31. Però abans d'arribar al descans Bonamich ha fet el quart.

Amb (4-0) s'ha arribat al descans i a la represa, el San Mauro ha estirat les línies per a retallar distàncies aprofitant la relaxació dels santcugatencs. En el minut 72, el visitants han fet el primer quan Carlos ha transformat un penal comès per mans de Joan. Cinc minuts més tard, un altre gol de Carlos pel San Mauro ha traslladat el nerviosisme a les grades del Jaume Tubau, que ha vist com en els darrers 10 minuts els visitants han buscat l'empat aprofitant la relaxació santcugatenca. Una remuntada del San Mauro que no ha arribat i ha deixat els tres punts pels santcugatencs. El tècnic de l'equip, José Luís Duque, fa un resum del matx.

José Luis Duque

La feina s'ha fet en el primer temps i en el segon, després de molts dies sense competir, hem estat pitjor. Hem aconseguit els tres punts i és l'important.





La següent jornada els santcugatencs, que continuen a la part alta de la taula, visiten el camp del Marianao Poblet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.