El CAR vol ser el referent mundial en R+D esportiu amb l'aplicació de les noves tecnologies al nou mòdul


  • Comparteix:

Imatge del vídeo demostració / Font: Car.edu

Imatge del vídeo demostració / Font: Car.edu

El Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) pot convertir-se en un referent mundial en Recerca, Desenvolupament i Innovació (R+D+I) en l'àmbit esportiu amb l'aplicació de les noves tecnologies al nou edifici que s'inaugurarà el penúltim dilluns de gener. El CAR ha adjudicat el contracte de subministrament a la multinacional espanyola Satec per import de 703.900 euros.

El nou mòdul del CAR comptarà des de la seva posada en funcionament amb la nova infraestructura de Tecnologia de la Informació desenvolupada per Satec, que permetrà als atletes disposar dels mitjans tècnics suficients per afavorir al màxim les seves marques i els seus entrenaments.

Segons Satec, el disseny tecnològic està basat en tres fabricants líders mundials com Cisco Systems, NetApp i VMWare. La primera aportarà equips per a xarxes LAN i WI-FI juntament amb un sistema de telefonia IP i videoconferència d'alta definició. Aquesta tecnologia permetrà desplegar càmeres de vídeo d'alta resolució, que captaran tots els moviments dels atletes i permetrà posteriorment la revisió de l'exercici en monitors d'alta definició a la mateixa sala o el processament de les imatges per crear una vista 3D que permeti analitzar els moviments.

NetApp proporciona la infraestructura d'emmagatzematge. Aquests sistemes permetran recollir tota la informació de les càmeres i acollir els serveis corporatius del centre que posteriorment seran visualitzats amb la tecnologia VMWarwe.

Satec, especialitzada en solucions tecnològiques i en serveis avançats associats a les noves Tecnologies de la Informació, està present a set països.

El nou mòdul del Centre d'Alt Rendiment (CAR) s'inaugurarà oficialment el penúltim dilluns de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.