El Patí Hoquei Sant Cugat guanya el Caldes amb un pòquer de gols d'Aguarón

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) venç el Caldes (6-4) en la 15a jornada de Nacional Catalana i suma el primer triomf de l'any. Marco Aguarón ha estat el protagonista del partit amb quatre gols. El tècnic vermell-i-negre, Jordi Raga, assegura que l'equip ha recuperat 'les bones sensacions'.

El conjunt santcugatenc ha sortit molt concentrat i decidit a no donar opció al rival. Després d'un parell de bones ocasions i un xut al pal, al minut 12 Borja ha inaugurat el marcador. Quan faltaven menys de cinc minuts per a l'acabament el Caldes ha empatat en un contraatac. Tan sol 20 segons més tard ha aparegut l'stick d'Aguarón per tornar a avançar el PHSC. La mitja part, però, no ha sentat bé als santcugatencs que han sortit relaxat i el Caldes ho ha aprofitat per capgirar el resultat. Novament Aguarón ha agafat la regnes ofensives de l'equip i ha tornat a posar per davant el seus amb tres gols, dos en el minut 9. En aquest punt, el conjunt visitant ha vist com se li esfumava tota opció de guanyar. El sisè gol santcugatenc, obra de Borja, ha deixat el 6-3 que el Caldes ha retallat amb un gol amb el temps complert. Amb aquest triomf els santcugatencs sumen la primera victòria de l'any. L'entrenador vermell-i-negre, Jordi Raga, es mostra satisfet pel triomf.

Jordi Raga

Al final hem recuperat les sensacions i el ritme de principi de temporada. Ho intentarem mantenir.

La setmana vinent els santcugatencs tornen a jugar al pav2 de la rambla del Celler. El rival serà el Congrés.