El Club Voleibol Sant Cugat perd davant el Pinguela i no coneix la victòria el 2012

Derrota dolorosa del CVSC

El Club Voleibol Sant Cugat perd (1-3) davant el Pinguela en la 13ena jornada de la Superlliga Femenina 2. Les vermell-i-negres han perdut els dos primers sets en els punts decisius. Les locals han guanyat el tercer, però en el quart no han pogut continuar amb la remuntada i han acabat perdent el segon partit de l'any.

El matx ha començat de cara per l'equip gallec i des del primer moment han anat per davant en el marcador. Les vermell-i-negres han arribat a remuntar en els últims instants, però els punts decisius han donat el primer set al Pinguela (21-25). En el segon, les santcugatenques han començat dominant el marcador, però les gallegues han remuntat i de nou han sabut jugar millor els últims punts per posar el 0 a 2. (23-25). Amb el partit gairebé perdut ha arribat el millor període local. El Club Voleibol Sant Cugat ha dominat des de l'inici i aquest cop les vermell-i-negres no s'han arronsat per guanyar el seu primer set (25-22). La remuntada local ha continuat en el quart set amb el domini en el marcador, però el protagonisme de les dues incorporacions hivernals de les gallegues ha estat vital per la remuntada i aconseguir l'últim i definitiu set (21-25).

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Leo Passerine, destaca les claus de la derrota.

Leo Passerine

Tenen dues incorporacions. La lliure que ho defensa tot i la oposada que marca la diferència.

La propera setmana les santcugatenques visiten la difícil pista del Covadonga, classificada en la quarta posició.