El SantCu venç l'Òdena en el debut de Paco Tamudo

El SantCu guanya l'Òdena (3-0) i se situa segon al grup 3 de la Segona Catalana, a dos punts del líder, el La Munia. Un gol del debutant Paco Tamudo i dos de Djailson han donat els tres punts als vermell-i-negres.

Victòria contundent del SantCu que escala una posició en la lluita per l'ascens a Primera Catalana. Tot i el bon resultat, el SantCu ha patit més de l'esperat contra un Òdena que és 15è a la classificació. Els visitants han fet un plantejament molt defensiu que sumat a la poca profunditat del SantCu, ha deixat una primera part amb poc futbol i poques ocasions. Els vermell-i-negres només creaven perill amb xuts llunyans i amb llançaments de falta de Burgos.

A la segona part, el tècnic del SantCu, José Luis Duque, ha donat entrada a Paco Tamudo que debutava amb la samarreta vermell-i-negre procedent del Montcada. El canvi de Tamudo i l'entrada de Raimon al lateral esquerre han donat més presència atacant als locals que amb 12 minuts ha sentenciat el partit. Tamudo marcava quan només portava quatre minuts sobre el terreny de joc aprofitant una centrada de Djailson. El mateix davanter feia el segon cinc minuts després i amb una nova jugada de típic davanter centre, Djailson sentenciava amb el 3-0 definitiu. Amb el partit tancat, el tècnic santcugatenc ha donat minuts als jugadors menys habituals com Adri Mas i Isidre. Aquest últim hauria pogut eixamplar diferències en el marcador però l'àrbitre ha anul·lat el gol del davanter santcugatenc. El tècnic vermell-i-negre, José Luis Duque, explica la bona feina de l'equip.

José Luís Duque

En el primer temps ens ha costat més, però en el segon hem estat millor i hem fet els gols.

La imatge del partit ha estat el debut de Paco Tamudo que ha jugat els primers minuts amb el seu nou equip. Tamudo ha participat en la segona part del partit i ha fet el primer gol de la tarda aprofitant una jugada de Djailson. Tamudo no entrava als plans del Montcada i reforçarà la línia atacant del SantCu, amb el que es marca l'objectiu de l'ascens a Primera Catalana.

Paco Tamudo

M'havien donat la baixa al Montcada i José Luis Duque em va dir de venir i espero aportar per aconseguir l'ascens a Primera Catalana.

Després d'aquesta victòria, el Santcu supera l'Horta en la classificació i se situa a dos punts del La Munia, que s'ha proclamat campió d'hivern. La setmana vinent el SantCu torna a jugar a casa i rebrà al Juventud 25 de Septiembre que, igual que l'Òdena, lluita per no descendir.