La Penya Blaugrana compta aquesta temporada amb més futbolistes que mai


  • Comparteix:

Moment de la presentació d'aquest divendres

Moment de la presentació d'aquest divendres

La Penya Blaugrana Sant Cugat (PBSC) ha presentat davant l'afició tots els equips de l'entitat. Més de 400 nens, dividits en 22 equips han desfilat per la gespa de la ZEM de Can Magí. A més, enguany,per primer cop, el primer equip de l'entitat, ha passat a forma part de l'escola de futbol del club. L'acte ha estat presidit pel regidor d'Esports, Xavier Tizón, el president de la PBSC, Josep Maria Félez, el directiu del Futbol Club Barcelona Xavier Lincheta i diversos membres de la Federació Catalana de Futbol, encapçalats per Francesc Folguera. Reviu la presentació d'equips a Cugat tv

Com cada any la Penya Blaugrana Sant Cugat ha presentat tots els seus conjunts en família. Enguany però l'acte no s'ha fet fins el febrer, i és que des de la directiva volien que hi assistís l'exfutbolista Hristo Stoichkov. Finalment però no ha pogut ser present ja que es troba a Bulgaria per motius professionals. El president de l'entitat santcugatenca, Josep Maria Félez, explica el motiu de l'absència del búlgar.

Josep Maria Félez

Estàvem a esperes d'ell perquè els nens volen fer-se fotos amb ell. Però està entrenant un equip i per obligacions no ha pogut venir. Així hem deicidit fer l'acte.


Durant la presentació més de 400 futbolistes han desfilat per la ZEM de Can Magí. Pel regidor d'Esports, Xavier Tizón, un dels grans clubs de la nostra ciutat.

Xavier Tizón

És una de les nostres entitats preferides. Porta el nom de Sant Cugat arreu on va. La Penya és senyal de ciutat, de poble i de convergència.


L'acte també ha comptat amb la presència del directiu del Futbol Club Barcelona Xavier Lincheta i diversos directius de la Federació Catalana de Futbol, encapçalats per Francesc Folguera, encarregat de l'àrea de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.