Aranda (CB Mira-sol): 'Ens neguem a tornar a jugar a la pista de l'escola Catalunya'


  • Comparteix:

Imatge de la pista del CEIP Catalunya

Imatge de la pista del CEIP Catalunya

El president del CB Mira-sol, Quique Aranda, manifesta la intenció del club de no tornar a jugar a la pista de l'escola Catalunya mentre no es condicioni per a la pràctica del bàsquet. Aquestes declaracions han sorgit arran del fort cop al cap que va patir un cadet del Palau de Plegamans en partit contra el cadet 3 del CB Mira-sol, i que va haver de ser hospitalitzat tot i que evoluciona favorablement. El jugador del Palau de Plegamans continua en observació a la Mútua Terrassa i les proves realitzades han descartat possibles lesions medul·lars.

Ja fa uns mesos que el CB Mira-sol ha comunicat la seva disconformitat per haver de jugar els seus partits a la pista de l'escola Catalunya. Una pista que per al president del club mirasolenc Quique Aranda no compleix els requisits per a la pràctica del bàsquet, amb la presència d'un mur molt a prop de la pista que implica un risc per als jugadors. Precisament aquest mur és on el jugador del cadet del Palau de Plegamans va picar amb el cap després de sortir rebotat en una jugada contra el cadet del CB Mira-sol, i va haver de ser atès pels serveis mèdics i posteriorment hospitalitzat. El president del CB Mira-sol explica com van succeir els fets.

Quique Aranda

Va sortit rebotat contra la paret i va picar contra el mur. Va rebre atenció mèdica i va ser hospitalitzat. Per sort no té cap tipus de lesió cerebral ni medul·lar.


Amb aquesta situació, Aranda ha decidit suspendre la resta de partits previstos a l'escola Catalunya i ha comunicat a l'Ajuntament que no tornaran a jugar en aquesta instal·lació mentre no es condicioni i no posi en perill la integritat dels jugadors.

Quique Aranda

Ens neguem a tornar a jugar en aquesta pista, perquè ja hem demanat moltes vegades sortir d'aquí. L'Ajuntament ja ho sap i no m'importa perdre els partits ni la multa.



Ara toca al Consistori prendre una decisió i entre les alternatives al condicionament de l'escola Catalunya està la utilització dels pavellons de la rambla del Celler, encara que no hi ha cap decisió comunicada. Cugat.cat s'ha intentat posar en contacte amb el regidor d'Esports, Xavier Tizón, però de moment no ha estat possible la comunicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.