Sant Cugat, capital del Ball Esportiu estatal


  • Comparteix:

Actuació del Gran Trofeu de Sant Cugat

Actuació del Gran Trofeu de Sant Cugat

Un total de 369 parelles han participat en el Gran Trofeu Ciutat de Sant Cugat organitzat pel Club de Ball Esportiu de Sant Cugat celebrat a la ZEM de la rambla del Celler. La competició ha comptat amb 65 categories diferents i amb els seus respectius guanyadors. Els balls de saló a Cugat tv

La rambla del Celler ha estat l'escenari de la festa del ball esportiu amb la 19a edició del Gran Trofeu de Sant Cugat. La competició és la més antiga de l'Estat i compta cada any amb una gran participació, tot i que aquest any ha disminuït sensiblement. El director de l'Escola de Ball Esportiu de Sant Cugat, Jesús Curto, es mostra molt satisfet d'aquesta edició.

Jesús Curto

Tenim l'orgull de ser la competició amb més assitència de parelles nacionals aquesta temporada.



De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, destaca la importància d'esdeveniments d'aquest tipus a la nostra ciutat.

Xavier Tizón

Ens transmet que la ciutat està molt viva, ve gent de fora i agilitzem el tema econòmic.




L'organització ja està preparant la propera edició de forma especial ja que serà la 20a i Curto creu que s'ha de celebrar amb diverses novetats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.