El SantCu perd l'oportunitat de ser líder


  • Comparteix:

Imatge de l'Horta-Sant Cugat Esport

Imatge de l'Horta-Sant Cugat Esport

El Sant Cugat Esport perd (1-0) contra l'Horta en la 22a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Una errada defensiva en el primer temps ha condicionat un matx on els santcugatencs han tingut diverses opcions d'empatar el partit. Amb aquest resultat els vermell-i-negres es queden tercers a sis del líder, l'Horta i a un del segon, el La Múnia.

El duel entre dos aspirants a l'ascens directe ha caigut de banda barcelonina i s'ha decidit en una jugada puntual. El domini dels primers minuts de l'Horta ha estat controlat pels santcugatencs que no han estat còmodes a l'inici. En el 17, el local Fran ha aprofitat una passada a l'espai per plantar-se sol davant Jota i superar-lo per dalt fent l'1 a 0. Amb aquest gol els santcugatencs han estirat les línies i han tingut una bona ocasió per empatar amb un remat de Rebollo que ha aturat el porter de l'Horta, Álvaro.

En el segon temps, l'entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, ha introduït a Bonamich i l'equip ha tingut més control de pilota, creant diverses ocasions que no han pogut materialitzar. En els darrers minuts el SantCu ha acusat l'esforç i l'Horta s'ha fet amb el control del joc, mantenint-se el marcador favorable als barcelonins que s'han endut els tres punts.

José Luis Duque creu que el seu equip ha fet mèrits per empatar.

José Luis Duque

El partit ha estat igualat i una badada defensiva ens ha matat. Hem intentat empatar però no ha estat possible, però això ens pot fer més forts.






La següent setmana el Sant Cugat Esport rep el Sant Ildefons que és quart amb 36 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.