Enric Gómez portarà la bandera de Sant Cugat al Pol Nord


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha rebut a la sala Ginesta de l'Ajuntament l'atleta santcugatenc Enric Gómez, que el dia 5 d'abril correrà una de les curses més dures del planeta, la marató del Pol Nord. Gómez ha estat obsequiat amb la bandera de la ciutat i ha promès portar-la en el que diu que és 'l'aventura de la seva vida'.

L'atleta santcugatenc del Running Vallès Enric Gómez ha rebut de mans de l'alcaldessa, Mercè Conesa, la bandera de la ciutat dies abans de marxar al Pol Nord, on correrà la marató del Pol Nord. La prova, que combina la duresa de les condicions meteorològiques i la distància històrica de la Marató, és considerada una de les proves esportives més dures del món. L'alcaldessa, Mercè Conesa, valora que Gómez porti el nom de la ciutat a un punt tant llunyà del planeta.

Mercè Conesa

L'Enric ha corregut moltíssimes maratons representant Sant Cugat, però aquesta té la singularitat de les condicions de temperatura.


40 participants de 17 nacionalitats diferents i un únic català, Enric Gómez. Després d'una llarga trajectòria en maratons, l'atleta santcugatenc participa en la que diu que serà l'experiència de la seva vida que començarà el dia 1 i acabarà el 10 d'abril, amb el punt àlgid del dia 5, dia de la cursa. L'atleta del Running Vallès, Enric Gómez, explica què serà important durant la prova.

Enric Gómez

En una prova com aquesta hi ha un factor físic i una part psicològica que se supera amb l'empenta, la il·lusió i les ganes.





Enric Gómez espera poder fer una marca d'aproximadament sis hores i amb aquest temps augura quedar entre els 15 primers classificats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.