Encarna Viñas guanya les Cinc Milles Femenines de Valldoreix per mil·lèsimes


  • Comparteix:

Encarna Viñas, al centre de la imatge, guanyadora de les Cinc Milles de Valldoreix

Encarna Viñas, al centre de la imatge, guanyadora de les Cinc Milles de Valldoreix

L'atleta Encarna Viñas s'ha proclamat vencedora de la 9a edició de les Cinc Milles Femenines de Valldoreix celebrada aquest diumenge. Viñas ha fet un temps de 36 minuts i 51 segons, exactament el mateix que Montserrat Llobregat. No es recordava una final tan disputada en aquesta cursa, que ha comptat amb una participació total de 328 atletes. Mira el reportatge a Cugat tv

De les 447 inscripcions finalment han pres part a la sortida un total de 328 atletes. La prova principal, les cinc milles, ha tingut un final molt igualat que s'ha decidit per mil·lèsimes. L'atleta Encarna Viñas ha estat la guanyadora per davant de Montserrat Llobregat, en un final de cursa que no s'havia produït en cap de les vuit edicions disputades fins el moment.

La prova s'ha iniciat a les deu del matí amb la cursa de les prebenjamines i benjamines amb una recorregut d'un quilòmetre. Seguidament han entrat en acció les atletes participants en les dues proves d'una milla, primer les alevines, infantils i cadets i després les juvenils, sèniors i veteranes. La prova estrella ha estat la de les cinc milles, que ha començat a les onze del matí i ha tancat la cursa amb un recorregut de dues voltes que s'ha iniciat al carrer Brollador, passant pel Mas Roig, el carrer Coster per finalitzar al mateix punt de la sortira.

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, creu que la prova s'ha consolidat com demostren les xifres de participació.

Josep Puig

La prova s'ha consolidat i donem les gràcies al suport que han donat les escoles de Valldoreix i Sant Cugat promocionant la cursa.



Com a anècdotes, l'institut Arnau Cadell ha estat el que més atletes ha aportat a la prova, i Gloria Madrigal ha estat homenatjada per les cinc participacions en aquesta cursa. L'any vinent serà la 10a edició de les Cinc Milles de Valldoreix i es preparen actes especials per celebrar aquesta fita. Cugat.cat és el mitjà oficial de la cursa. Cugat.cat és el mitjà oficial de la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.