(15h) Veloç pas de la Volta Ciclista a Catalunya per Sant Cugat


  • Comparteix:

El líder al seu pas per Sant Cugat

El líder al seu pas per Sant Cugat

La Volta Ciclista a Catalunya ha travessat el municipi aquest diumenge. Els 190 ciclistes completen l'última etapa de la cursa, els 120 quilòmetres entre Badalona i Barcelona, que en el seu pas per Sant Cugat ha creuat per la carretera de la Rabassada, passant l'avinguda de Gràcia, carrer de Francesc Moragas, la plaça dels Quatre Cantons, avinguda de Rius i Taulet, carrer de Valldoreix i la carretera de Vallvidrera. En aquest tram, Luis León Sánchez encapçala l'etapa d'avui, que a la ciutat ha arribat amb retard.

Luís León Sánchez, ciclista de l'equip Rabobank, ha estat el primer en passar per la nostra ciutat en l'última etapa de la Volta a Catalunya. Sánchez ha tret avantatge al pilot perseguidor durant la baixada de la carretera de la Rabassada i en el pas per Sant Cugat ha arribat a treure 44 segons a la resta. A més del ciclista de Rabobank, el pas de la Volta per Sant Cugat s'ha anat dividint en diferents grups. Un cop la Volta ha creuat la ciutat i ha començat la pujada a Vallvidrera l'escapada de Sánchez ha estat neutralitzada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.