El nou format de la festa de l'atletisme del Club Muntanyenc s'estrena amb bona nota


  • Comparteix:

La 5a festa de l'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, que per primera vegada s'ha fet a la ZEM de la Guinardera, ha aconseguit reunir gran part de la familia atlètica de l'entitat. Petits i grans han pogut gaudir d'una jornada festiva on han practicat diverses proves atlètiques.

Valoració positiva de la primera festa de l'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, que s'ha dut a terme a la ZEM de la Guinardera per primera vegada i ha suposat la cinquena de la història de l'entitat. Més d'un centenar de joves atletes i una bona representació dels seus pares han passat un matí festiu provant diferents disciplines atlètiques com el salt de perxa, el llançament de pes o la cursa de relleus. El director tècnic de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Oswaldo Romero, valora l'esdeveniment.

Osvaldo Romero

La valoració és positiva. És la primera vegada que fem aquest format i hem vist coses positives i altres que haurem de millorar. Hem guanyat fer la festa a casa nostra.


Al marge de la festa, el club també ha volgut premiar els millors atletes de l'entitat i ha lliurat guardons i diplomes a les figures més destacades de l'atletisme santcugatenc. Constança Cerrada i Manel Gonzàlez en veterans, o Cora Salas, que explica com ha viscut la festa, han estat alguns dels guardonats.

Cora Salas

Ha estat divertit. Hem vist els pares dels nens fent les proves atlètiques de salt d'alçada, de llargada, perxa, etc. Ha estat entretingut.




Per la ZEM de la Guinardera, a part dels integrants del club, hi ha el regidor d'Esports de l'Ajuntament, Xavier Tizón, o figures destacades de l'atletisme estatal com Mario Pestano o Valentí Massana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.