El SantCu remunta i se situa a dos punts de la promoció d'ascens a Primera Catalana


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport guanya (3-2) el Sant Joan Despí en la 31a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs han marcat el gol de la victòria a falta de sis minuts per al final després que els visitants arribessin al descans amb resultat favorable d'1 a 2. Si la propera setmana guanyen el San Mauro, els vermell-i-negres tindran de forma matemàtica la segona posició que dóna dret a jugar la promoció d'ascens a Primera Catalana.

El SantCu ha sortit amb la intenció d'endur-se els tres punts des del principi de partit. Tot i no tenir ocasions clares els vermell-i-negres eren qui dominaven i arribaven a l'àrea rival. En el minut 25, Djailson ha inaugurat el marcador, però un minut després, en la primera arribada del Sant Joan Despí, l'àrbitre ha xiulat penal per mans de Joan Gómez, pena màxima que els visitants han transformat tot i una bona estirada del porter Jota. Amb l'empat els de Duque han continuat buscant la porteria rival ,però a deu minuts per a la mitja part, en la segona arribada dels de Sant Joan Despí a la porteria del SantCu han aconseguit anotar el segon.

A la represa, el partit ha estat més igualat, però quan només s'havien jugat sis minuts, Djailson de nou ha marcat l'empat amb una gran volea. A partir d'aquí el SantCu ha tingut el control de la pilota, tot i que els visitants arribaven amb cert perill. De fet Jota ha salvat el tercer dels visitants amb una gran aturada. A falta de sis minuts per al final Djailson ha provocat una falta a prop de l'àrea que ha suposat l'expulsió del defensa del Sant Joan Despí. Una falta que ha rematat Carlos al fons de la xarxa i que ha suposat la remuntada del SantCu. Ja en temps afegit, l'entrenador del Sant Joan Despí ha estat expulsat. La nota negativa del matx ha estat la lesió de Juanito al turmell, que podria ser greu.

El tècnic del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, es mostra satisfet amb la victòria, que els apropa a la promoció d'ascens.

José Luis Duque

S'havia de trencar la dinàmica de tres derrotes i aquestes alçades s'ha de sumar. Sabíem que guanyant donàvem un cop gairebé definitu per a la promoció.


Amb aquest triomf i els empats del Sant Ildefons i el La Múnia, si el SantCu guanya la propera jornada al camp del San Mauro aconseguirà de forma matemàtica la segona posició del grup i jugarà la promoció d'ascens a Primera Catalana.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.