La Penya Blaugrana Sant Cugat venç 2 a 0 el Polinyà i està a un pas de l'ascens a Tercera Catalana

La Penya Blaugrana supera (2-0) el Polinyà en el partit d'anada de la fase d'ascens a Tercera Catalana. Els gols en el minut 49 i 83 donen un clar avantatge al conjunt santcugatenc que haurà de mantenir la renda per assolir l'objectiu de la temporada. Marc Pujol i Kike han estat els autors dels gols locals.

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha començat el partit dominant en el joc, però ni el conjunt santcugatenc ni el Polinyà trobaven porteria en els primers minuts. Fins la mitja hora de partit no hi ha hagut ocasions clares, tot i que Kike ha marcat un gran gol de falta que ha estat anulat perquè el llançament de falta era inderecte. En els últims 10 minuts tots dos equips han disposat d'una ocasió clara per marcar, però en el descans el resultat seguia reflectint l'empat a zero. Als quatre minuts de la represa, els visitants han fet un xut al pal i només quatre minuts més tard Marc Pujol s'ha endut la pilota amb el cap en una passada llarga per anotar el primer gol del partit. Amb avantatge en l'electrònic, la Penya ha anat retrocedint cap a la seva porteria, però en el minut 83 una gran passada de Marc Pujol l'ha aprofitat Kike per fer el segon gol del partit.

El tècnic del conjunt santcugatenc, Paco Pareja, es mostra satisfet amb el resultat, però creu que no és definitiu.

Paco Pareja

El resultat és bo perquè no hem encaixat cap gol. Si pensem que ja està fet, ens equivocarem.

La setmana vinent es juga la tornada al camp del Polinyà. El partit es disputa diumenge a les 12 del migdia.