El Club Voleibol Sant Cugat posa punt final a una temporada per emmarcar amb un sopar ple de reconeixements


  • Comparteix:

Reconeixement a Martín Fernández

Reconeixement a Martín Fernández

El Club Voleibol Sant Cugat reconeix en el sopar de final de temporada, celebrat aquest divendres al restaurant My Way, la gran temporada del sènior B, que ha pujat a Primera Nacional, el juvenil, que ha obtingut el triplet, i el cadet A i el cadet Valldoreix, que la setmana passada va guanyar el torneig de Rubí. Destaca també, el premi que el club ha donat a Martín Fernández, que la temporada vinent no continuarà com a director tècnic.

Sopar per tancar una temporada històrica del Club Voleibol Sant Cugat amb tots els equips que formen l'entitat. Un acte emotiu que ha servit per reconèixer la gran temporada de quatre equips de l'entitat santcugatenca. El juvenil A, que aquest any ha obtingut el triplet amb uns números de rècord, el cadet A, el cadet Valldoreix, que fa una setmana va guanyar el torneig de Rubí, i el sènior B, que ha aconseguit ascendir a Primera Nacional. Els reconeixements no han acabat aquí, ja que també hi ha hagut mencions individuals. La primera a Martín Fernández, que l'any que ve no continuarà com a director esportiu i el club ha volgut reconèixer la seva trajectòria. Un Martín Fernández, que, l'any que ve entrenarà un infantil, considera que el club ha crescut molt i era convenient una altra persona per la tasca de director tècnic.

Martín Fernández

La decisió ha estat molt pensada. Li vaig dir al Miquel que era molta resposansabilitat i el club necessitava un altra cosa.




En la mateixa línia, Rafa Ruíz, entrenador del juvenil i del sènior B, Àlex Pérez, entrenador del cadet B, i Sergio Fernández, han rebut un premi per la temporada que han completat. El president de l'entitat, Miquel Martínez, es mostra satisfet després d'un any històric.

Miquel Martínez

Una temporada magnífica. Vaig dir l'any passat que no es podria millorar i m'han deixat malament.



A l'acte també hi ha assistit el regidor d'Esports, Xavier Tizón, que felicita la temporada que ha fet el Club Voleibol Sant Cugat.

Xavier Tizón

És una temporada històrica per a ells. Estem molt contents perquè es una entitat capdavantera a la nostra ciutat.






Marta Hernández, per la seva banda, també ha estat guardonada ja que, després de dos anys lesionada, deixa el voleibol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.