La 'nova' sala de Fitness de la ZEM Jaume Tubau, a punt


  • Comparteix:

El regidor d'esports, Xavier Cortés, i el director de Team Partners, Xavier Requeno, presenten les millores de la sala de fitness de la Zona Esportiva Jaume Tubau. Màquines renovades i un servei d'atenció personalitzada són algunes de les novetats de les quals podran gaudir els usuaris.

La sala de fitness de la ZEM Jaume Tubau llueix nova cara. L’equipament, inaugurat l’any 2002, compta, des de fa poc amb novetats que el fan més complert i que han posat punt i final a les petites mancances que hi havia en aquestes instal·lacions. Ara, els més de 100 usuaris que té la sala podran gaudir d’un terra nou, de màquines renovades i d’un servei d’atenció personalitzada. Unes prestacions que lligades al preu de la quota suposa una oferta atractiva pels habitants de la zona. Així ho explica Xavier Requeno, responsable de l’empresa Team Partners, gestora de les instal·lacions.

Xavi Requeno

La relació qualitat-preu és molt bona. Per només 15 euros al mes els usuaris tenen molts serveis


A la presentació també hi ha assistit el regidor d’esports Xavier Cortés. El polític ha remarcat la importància de les instal·lacions de proximitat, que poden oferir un servei molt útil per a molts ciutadans. Cortés, que ha explicat que aquest model es vol aplicar a altres barris, ha elogiat el nou servei d’atenció personalitzada que ofereix la sala de la ZEM Jaume Tubau.

Xavi Cortés

És molt important que les empreses que donin servei s'acutualitzin i s'amotllin a les necessitats de la gent


Aquestes reformes se sumen a la millora en l’enllumenat del camp de fútbol realitzada fa uns mesos. Millores que contribueixen a convertir aquestes instal·lacions en un equipament de primer nivell.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.