20 anys en fotos

Actes i Activitats

Publicat el 25/abr/07 per Laia Tudel

La Unió Esportiva Sant Cugat recull els 20 anys del club en una exposició fotogràfica a la Casa de Cultura. Pel president del club, Valentí Feixas, la mostra representa tant el passat com el futur de l'entitat.

20 anys és molt o poc segons des d'on es miri, però el que és segur és que és molt de temps per poder-lo dedicar a una cosa. I això és el que ha fet la Unió Esportiva Sant Cugat, dedicar 20 anys a l'esport i a la promoció dels seus valors.
Arribat aquest punt, el club ha volgut retre homenatge a tota la gent que ha dedicat, dedica i dedicarà els seus esforços a la UESC. L'entitat ha organitzat una exposició fotogràfica a la Casa de Cultura que recull alguns dels millors moments d'aquests 20 anys. A més la mostra es complementa amb samarretes, trofeus i portades de diari que resumeixen la història del club santcugatenc.

El president de la UESC, Valentí Feixas, explica que amb aquesta exposició han intentat reflectir tant el passat com el present de l'entitat.

Valentí Feixas

Resumir 20 anys és molt difícil, però aquesta exposició és una mostra molt representativa

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i que passi el temps, hi ha una característica que la UESC no vol perdre: la promoció dels valors a l'esport, sobretot a l'esport base.
Enric Tomàs, president del club des del 1997 fins el 2003, destaca que malgrat passin els anys l'objectiu de formar persones per sobre d'esportistes es manté.

Enric Tomàs

Han passat 20 anys, però el pilar de formar persones abans que esportistes segueix viu

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'exposició fotogràfica dels 20 anys de la UESC romandrà oberta a la Casa de Cultura des d'avui i fins el 13 de maig.