Satisfacció per les primeres jornades de Valors a l'esport


  • Comparteix:

Les primeres jornades de 'Valors a l'esport' finalitzen amb satisfacció, tant per l'assistència com pels continguts exposats. L'acte, organitzat per l'Ajuntament i la UESC, s'ha centrat en la importància que esport i educació vagin de la mà.

Els camps i les pistes d'esport han de deixar de ser punts de violència per convertir-se en llocs on es practiqui exercici. Aquesta afirmació tan evident sembla que darrerament s'està oblidant. Sovint els protagonistes dels partits són certes actituds violentes, en comptes dels jugadors.

Davant d'això, l'Ajuntament i la Unió Esportiva Sant Cugat han volgut posar el seu gra de sorra i han organitzat les primeres jornades de "Valors a l'esport". Durant tota la tarda d'ahir, la sala Celler del Trade Center va acollir les diferents taules rodones i conferències en què es tractava la importància de transmetre valors educatius a l'esport.

L'alcalde, Lluís Recoder, que s'ha encarregat d'inaugurar l'acte, destaca la trascendència de les jornades.

Lluís Recoder

Els valors a l'esport són molt importants. Amb l'esport no només s'ha de competir, sinó educar


L'alcalde va trobar la resposta de la seva pregunta a les diferents ponències de les jornades, en què va destacar la presència del psicòleg del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, Josep Marí.

Després d'escoltar les intervencions dels conferenciants, el president de la UESC, Valentí Feixas, tenia clar què es podia fer per millorar l'esport santcugatenc.

Valentí Feixas

Hem de reflexionar sobre els valors positius i sobretot fer un esport més educatiu


Una trentena d'entitats, clubs i escoles de la ciutat van assitir a les primeres jornades de "Valors a l'esport". El gran interès que ha despertat aquestes conferències anima a fer-ne més edicions en un futur.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.